Listopad

2015-11-06
Grupa Eurocash laureatem Nagrody Rynku Spożywczego 2015

Grupa Eurocash została laureatem Nagrody Rynku Spożywczego 2015, prestiżowego wyróżnienia dla liderów branży i wydarzeń wspierających pozytywne zmiany zachodzące w polskim przemyśle i handlu spożywczym.

Lipiec

2015-07-23
Grupa Eurocash i Spółdzielnie Społem zacieśniają partnerstwo  w ramach spółki PSD

Grupa Eurocash i Spółdzielnie Społem zacieśniają partnerstwo w ramach spółki PSD

Grupa Eurocash oraz współpracujące z nią spółdzielnie Społem rozwijają partnerstwo biznesowe. Obie strony zawarły umowę inwestycyjną, dzięki której spółdzielnie współpracujące w ramach sieci partnerskiej staną się współwłaścicielem spółki Partnerski Serwis Detaliczny, która jest organizatorem tej sieci. Będą więc współdecydowały o jej działalności i kierunkach rozwoju.

Maj

2015-05-29
Sieć abc ma już 7000 sklepów!

Do Sieci Sklepów abc dołączył siedmiotysięczny sklep. Ta największa w Polsce sieć małych i średnich sklepów detalicznych, skupionych w ramach sieci franczyzowej prowadzonej przez Grupę Eurocash, rośnie najszybciej na rynku. W ubiegłym roku niemal co drugi sklep spożywczy przystępujący do sieci franczyzowej wybrał właśnie szyld abc „po sąsiedzku”.

2015-05-21
Platynowy Hermes na 20 lat Grupy Eurocash

Grupa Eurocash otrzymała Platynowego Hermesa, nagrodę specjalną od „Poradnika Handlowca”. Wyróżnienie zostało przyznane za 20 lat działalności dystrybucyjnej w Polsce.

Kwiecień

2015-04-01
Mamy 20 lat!

Grupa Eurocash, partner handlu tradycyjnego, świętuje swoje 20-lecie.