Eurocash świętuje otwarcie 150-tej hurtowni Cash&Carry

2013-01-10
Eurocash świętuje otwarcie 150-tej hurtowni Cash&Carry

150-ta hurtownia Eurocash Cash&Carry znajduje się w Poznaniu, przy ul. Starołęckiej 19, i jest drugą placówką sieci w stolicy Wielkopolski. W jej uroczystym otwarciu, obok najwyższego kierownictwa Eurocashu, udział wzięli także wiceprezydent Poznania Tomasz Kayser, klienci, dostawcy oraz pracownicy spółki.

Luis Amaral, prezes i twórca Grupy Eurocash, podkreślił, że wszystkie działania firmy służą jej klientom, głównie małym i średnim sklepom. Przyjęty model rozwoju i wysiłek ostatnich 18 lat opłacił się – dzisiaj to hipermarkety obawiają się konkurencji ze strony tradycyjnych, ale nowocześnie zarządzanych i dysponujących bogatym asortymentem sklepów detalicznych, które mogą liczyć na wsparcie silnego profesjonalnego hurtownika, jakim jest Eurocash.

Prezes Eurocashu Luis Amaral oraz wiceprezydent Poznania Tomasz Kayser odsłonili tablicę pamiątkową z okazji otwarcia 150-tej hurtowni Eurocash Cash&Carry