Targi Franczyzowe Grupy Eurocash

2013-10-11
Targi Franczyzowe Grupy Eurocash

W ramach targów przedstawione zostaną cztery koncepty franczyzowe: Sieć Sklepów  abc, Delikatesy Centrum, Lewiatan oraz Groszek.

Systemy franczyzowe Grupy Eurocash to szeroka, dostosowana do różnych oczekiwań oferta współpracy, gwarantująca rozwój oraz zapewniająca wsparcie w różnych dziedzinach prowadzenia sklepu - od zaopatrzenia, poprzez wizualizację, wyposażenie, wsparcie sprzedaży oraz działania budujące lojalność klientów.

Grupa Eurocash oferuje również dostęp do usług wspierających prowadzenie sklepu oraz szeroką gamę produktów marki własnej „DOBRY WYBÓR!”, której ambasadorem jest Ewa Wachowicz.

Organizatorzy przewidzieli wiele atrakcji dla odwiedzających, w tym wykłady znanych ekspertów. Na targach zagoszczą też najwięksi producenci produktów spożywczych w Polsce, prezentując swoją najnowszą ofertę handlową oraz specjalne promocje dla gości targowych. Będzie także możliwość wygrania bezpłatnej aranżacji sklepu jednej z sieci. Wydarzenie zakończy koncert legendy polskiego rocka – zespołu Perfect.

Dla pierwszych 1000 gości organizatorzy przewidzieli rezerwację noclegu w Warszawie w promocyjnej cenie.

Uczestnictwo w targach można potwierdzać jedynie poprzez rejestrację na stronie  www.targi-eurocash.pl

Zapraszamy!