Tradis jako Najlepszy Dystrybutor

2012-04-27
Tradis jako Najlepszy Dystrybutor

Spółka Tradis otrzymała tytuł „Najlepszego Dystrybutora” w konkursie organizowanym przez magazyn Wiadomości Handlowe. Wyróżnienie to przyznali spółce detaliści - uczestnicy plebiscytu „Market Roku”.  Według nich to właśnie Tradis najpełniej odpowiada na zapotrzebowanie polskiego handlu w zakresie aktywnej dystrybucji. Dodatkowo, wśród nagrodzonych i finalistów plebiscytu znalazły się placówki partnerskich sieci Tradisu: Eurosklep, Groszek, Lewiatan oraz supermarket PSS w Zakopanem.

- Tytuł „Najlepszego Dystrybutora” jest dla nas ogromnym wyróżnieniem. Cieszymy się tym bardziej, że tę nagrodę przyznali nam sami właściciele sklepów. To właśnie dla polskich detalistów każdego dnia pracujemy nad poprawą warunków handlowych, chcemy pomagać w efektywnym prowadzeniu sklepów i wspólnie stawiać czoła konkurencji głównie ze strony dyskontów. Przyznany Tradisowi  tytuł nie tylko cieszy, ale też zobowiązuje do dalszej pracy nad wspieraniem polskiego handlu - powiedział Marek Dmitruk, dyrektor marketingu Tradis odbierając nagrodę podczas uroczystej gali.