Złoty Paragon 2014 dla Eurocash Dystrybucja!

2014-05-26
Złoty Paragon 2014 dla Eurocash Dystrybucja!

Nagrody przyznali kupcy z całej Polski, którzy wypełnili ankiety zamieszczone na łamach miesięcznika „HURT & DETAL”. Konkurs zorganizował i nadzorował  niezależny Instytut Badawczy TNS Polska.

Właściciele sklepów wybierali najlepsze produkty spożywcze i chemiczno-kosmetyczne oraz wskazywali najbardziej wiarygodnych partnerów biznesowych, w tym dystrybutorów, z którymi współpraca układa się najlepiej.

- Czwarte z kolei wyróżnienie zobowiązuje. Najbardziej cieszy nas fakt, że przyznali ją sami właściciele i kierownicy sklepów, z którymi na co dzień pracujemy. Przed nami wciąż wiele wyzwań, aby jako lider jeszcze efektywniej wspierać rynek tradycyjny i zwiększać przewagę konkurencyjną lokalnych sklepów. To nasza misja, z której nigdy nie zrezygnujemymówi Marek Dmitruk, Dyrektor Marketingu Eurocash Dystrybucja.

Dziś Eurocash Dystrybucja wyróżnia się najszerszą na rynku ofertą produktów FMCG i atrakcyjnymi warunkami współpracy dla detalistów. Właściciele sklepów, którzy decydują się na współpracę w ramach sieci franczyzowych, otrzymują wsparcie marketingowe, operacyjne oraz doradztwo w prowadzeniu biznesu. Eurocash Dystrybucja umożliwia również swoim klientom korzystanie z unikatowego systemu elektronicznych zamówień – eHurtownia, który tysiącom polskich kupców pozwala na wygodne zamawianie towaru. Klienci, którzy korzystają z usługi dowozu towaru, jedną ciężarówką mogą otrzymać kompleksową dostawę do sklepu.

Galę wręczenia „Złotych Paragonów” w warszawskim teatrze Kamienica poprowadził Zygmunt Chajzer, znany prezenter telewizyjny.