Złoty Paragon po raz drugi

2012-07-30
Złoty Paragon po raz drugi

Prestiżowa nagroda „Złoty Paragon” po raz drugi trafiła do Grupy Eurocash, tym razem za pośrednictwem spółki Tradis. Laureatów konkursu organizowanego przez magazyn Hurt&Detal wyłonili polscy kupcy w ogólnopolskim badaniu ankietowym.

Właściciele sklepów z całej Polski oddawali swoje głosy na wybrane produkty, usługi i spółki wyróżniające się innowacyjnością, przedsiębiorczością oraz dynamicznym rozwojem. Wybierając Lidera Dystrybucji FMCG kupcy wskazali najlepszego dostawcę towarów do swoich placówek handlowych. Podstawą oceny były m.in. zakres i atrakcyjność oferty towarowej, terminowość dostaw, jakość obsługi i systemu zamówień. Konkurs przebiegał pod nadzorem jednego z czołowych instytutów badawczych – TNS Polska.

- Ta nagroda jest dla nas szczególnie istotna, bo o jej przyznaniu zadecydowali polscy kupcy. To właśnie dla nich każdego dnia, w każdym z naszych oddziałów w całej Polsce, staramy się zapewniać najlepszą ofertę i najwyższe standardy obsługi. Cieszę się, że kupcy doceniają nasze działania, ale jednocześnie chcę zapewnić, że nie spoczywamy na laurach, nieustannie pracując nad ofertą i rozwiązaniami usprawniającymi współpracę - mówi Marek Dmitruk, dyrektor marketingu Tradisu.